GENIE®. Vapaus valita.

Enemmän kaasua, vähemmän painoa

Kevyt GENIE® kaasupullo sisältää lähes 50% enemmän kaasua kuin perinteinen kaasupullo.

Älykäs painemittari

Älykäs painemittari kertoo tiedot kaasupullon sisällöstä. ”Pullonhenki” osoittaa jäljellä olevan kaasun määrän ja muun muassa hälyttää, kun kaasu on vähenemässä.

Tilaa » Pyydä tarjous »

Tekniset tiedot

 
Pullon tilavuus
Täyttöpaine
Halkaisija
Korkeus
Paino tyhjänä
 
(litraa)
(bar)
(mm)
(mm)
(kg)
GENIE® 10 L
10
300
320
569
15,7
GENIE® 20 L
20
300
320
662
22,0


Tilaa » Pyydä tarjous »


AGA GENIE® kaasupullon liikuteltavuus on huomattavasti helpompaa kuin perinteisen teräspullon.


Teräspullon nostaminen voi olla vaikeaa, koska sen pintaan syntyy herkästi huurretta. GENIE® pullon pinta pysyy kaikissa olosuhteissa helposti käsiteltävänä.


Teräspullosta on vaikea nähdä, kuinka paljon kaasua pullossa on. GENIE® pullon digitaalinen näyttö kertoo tilanteen. Se myös hälyttää, kun kaasu on vähissä.


GENIE® kaasupullo on jopa 45% perinteistä kevyempi ja siihen saa helposti kiinnitettyä oman kuljetusalustan. Pullon muotoilun ansiosta sitä on helppo nostaa.


GENIE® pullon vakaa rakenne pienentää onnettomuuksien riskiä. Siinä on myös teräsvuorattu, hiilikuitupäällysteinen painesäiliö, joka on vahvan ja säänkestävän HDPE-kuoren sisällä.

Usein AGA GENIE® kaasupullosta kysyttyä:

Onko GENIE® pullo turvallinen käyttää ja onko muovinen kaasupullo yhtä turvallinen kuin metallinen?
GENIE® on yhtä turvallinen kuin perinteinen kaasupullo. Se on valmistettu EN12245 -standardin mukaan, mikä tarkoittaa, että se on läpäissyt useita eri testejä, kuten palo- ja iskeytymistestin.

Mistä näkee, mitä kaasua sinisessä GENIE® kaasupullossa on?
GENIE® kaasupullossa on sisällön kertova tuotetarra ja selvät kaasulajikohtaiset värilliset tunnisterenkaat, jotka on helppo erottaa kauempaakin. Tämän lisäksi digitaaliselta näytöltä voi lukea pullon sisällön.

Mitä GENIE® pullon tehokkuus tarkoittaa minulle käyttäjänä?
GENIE® kaasupulloa käyttämällä voit suunnitella työsi paremmin, mikä helpottaa työpäivääsi. Lisäksi digitaalinäyttö kertoo kuinka paljon käyttö/hitsausaikaa sinulla on jäljellä.

Mikä tekee GENIE® pullosta niin erityisen?
GENIE® on suurin kaasupulloja koskeva innovaatio sataan vuoteen. Se on kokonaisratkaisu, joka tarjoaa paremman liikuteltavuuden, turvallisuuden ja digitaalisen näytön, joka auttaa työn suunnittelussa.

Mille kaasuille ja minkä kokoisina GENIE® kaasupulloja on saatavissa?
GENIE® pulloja on saatavilla argon, typpi ja suojakaasuille (MISON®) ja kahdessa koossa. 10 ja 20 litran pulloissa.

Tilaa »